Овочі-Ягоди-Сад

Через брак міндобрив якість кавунів погіршується

Через брак міндобрив якість кавунів погіршується

Баштанні культури позитивно реагують на застосування мінеральних добрив.

Доведено, що рослини кавунів найбільше споживають калію, дещо менше – азоту і найменше – фосфору.

У середньому 10 тонн плодів виносять 15,7-17 кг азоту, 5,4-5,5 кг фосфору і 25,3-26 кг калію, з повним внесенням мінеральних добрив – 17,8-23,6 кг азоту, 6,2-6,6 кг фосфору і 37,7-41,8 кг калію.

За недостатньої кількості внесених мінеральних добрив знижується врожайність та погіршується якість плодів.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!