Овочі - Ягоди - Сад

Часник слід досушувати 2-3 тижні

Поділитись:
Часник слід досушувати 2-3 тижні

Після збирання часнику важливо його досушити, щоб не допустити розвитку захворювань.

Це можна робити в природних умовах – на полі, а потім у добре вентильованому приміщенні або в сушарках. Загальний орієнтовний термін досушування часнику має становити 2-3 тижні.

Після цього часник можна закладати для тривалого зберігання в холодильні камери з регульованою вологістю.

Температура зберігання коливається від -3 до +2 °С (є кілька підходів до зберігання), вологість – не більше 60%.

AgroTimes

Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!
  • 100 найкращих аграрних підприємств України
  • Експертна рада проекту «Аграрна Еліта України - 2019»
  • 100 найкращих аграрних підприємств України, за номінаціями