Овочі-Ягоди-Сад

Часник слід досушувати 2-3 тижні

Часник слід досушувати 2-3 тижні

Після збирання часнику важливо його досушити, щоб не допустити розвитку захворювань.

Це можна робити в природних умовах – на полі, а потім у добре вентильованому приміщенні або в сушарках. Загальний орієнтовний термін досушування часнику має становити 2-3 тижні.

Після цього часник можна закладати для тривалого зберігання в холодильні камери з регульованою вологістю.

Температура зберігання коливається від -3 до +2 °С (є кілька підходів до зберігання), вологість – не більше 60%.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!