Овочі-Ягоди-Сад

Батат варто зберігати за температури 12-14 °С

Батат варто зберігати за температури 12-14 °С

Батат слід зберігати за плюсових температур, оптимальними є 12-14 °С.

Упродовж усього періоду зберігання кореневі бульби продовжують дихати, відносна вологість повітря на рівні 75-80% захищає їх від висихання та сприяє активному проходженню фізіологічних процесів.

Зберігання за температури нижче 10 °С може спровокувати псування кореневих бульб, а вище 16 °С – висушування і передчасне проростання.

Правильно підготовлені бульби можуть зберігатися до 12-15 місяців.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!