Агромаркет

Європейський Союз збільшує квоти для сільгоспвиробників

Європейський Союз збільшує квоти для сільгоспвиробників

«Ми вирішили збільшити обсяги квот для сільськогосподарської продукції. Це дуже вигідна пропозиція, і я вважаю, що це допоможе покращити ситуацію на ринку», — заявила Європейський комісар з питань торгівлі Сесілія Мальмстрьом.

 

«Не всі очікування нас, як міністерства, і наших виробників відображені у пропонованому збіль шенні, але воно сьогодні дає можливість наростити обсяги торгівлі в рамках квот з ЄС додатково майже на 200 млн дол.», — зауважив міністр агрополітики Тарас Кутовий.

 

Наразі частка ЄС в загальній структурі зовнішньоторговельного обігу сільськогосподарської продукції складає 33,9%. Згідно з прийнятим рішенням, українські виробники сільськогосподарських товарів отримають додаткові квоти на кукурудзу, пшеницю, мед, крупи, томати, всього на 196,95 млн дол.

 

 

газета “АгроМаркет”, жовтень 2016 року

Усі авторські права на інформацію розміщену у газеті “АгроМаркет” та інтернет-сторінці газети за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа».
 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ