Елеватор

Вінницька харчосмакова фабрика відкрила нову виробничу лінію

Вінницька харчосмакова фабрика відкрила нову виробничу  лінію

На Вінницькій харчосмаковій фабриці відкрили оновлену пакувальну лінію. Вона придбана за кошти, надані проектом USAІD «Підтримка аграрного і сільського розвитку».

Про це повідомили у Вінницькій облдержадміністрації.

Реалізація проекту передбачає збільшення потужності переробки сільськогосподарської сировини на 30% та, зазначила директор Вінницької харчосмакової фабрики Любов Семенюк.

Відповідно підприємство збільшить заготівлі основної сировини ‒ коріння хрону, буряка столового й гірчиці у п’яти малих та середніх підприємств та більше, ніж 1,5 тис. особистих селянських господарств Вінницької, Житомирської, Одеської, Херсонської, Запорізької, Хмельницької та Львівської областей.

У рамках участі в проекті надаватиметься допомога у впровадженні міжнародних стандартів безпечності виробництва сировини, зокрема, GLOBALG.A.P.

Довідка

Вінницька харчосмакова фабрика виробляє консерви плодоовочеві, приправи, харчові концентрати, квас хлібний під торговими марками «ВХС», «Деліссо».

На підприємстві впроваджені та діють система управління якістю за стандартом ISO 9001 і система управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) за стандартом ISO 22000. За якістю продукції і виробничими процесами слідкує власна лабораторія.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!