Елеватор

Селиська сироварня запустила випуск нового виду сиру

Селиська сироварня запустила випуск нового виду сиру

Селиська сироварня (Закарпаття) почала виготовляти новий сорт сиру – «Менчул», пише Zaholovok.

Він став четвертим у лінійці продукції господарства – на додачу до відомих сортів «Селиський», «Нарцис Карпат», «Хуст».

«Кажуть, «Менчул» подібний до раклету, – зазначила Інна Пригара з Селиської сироварні. – Це традиційний сорт, який додається до однойменної страви. Вариться картопля, плавиться сир. «Менчул» теж можна плавити і взагалі споживати у всіх видах».

У планах Селиської сироварні – додати до асортименту ще максимум один-два сорти.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!