Елеватор

«Пісківське» розширило виробництво круп, ковбас і сирів

Поділитись:
«Пісківське» розширило виробництво круп, ковбас і сирів

ПСП «Пісківське» (Чернігівська область) почало виробляти нові крупи. Після придбання крупорушки є можливість випускати ячну крупу різних сортів, пшеничну.

Про це AgroTimes розповіла завідуюча торгівлею «Пісківського» Наталія Суслова.

Вона додала, що в проекті – також виробництво манної крупи.

Крім того, господарство поповнило новими позиціями перелік натуральних ковбасних виробів.

Розширився й асортимент сирів. Так, «Гауду» тепер пропонують із 16 добавками проти двох, що випускали донедавна, зауважила Наталія Суслова. «Також почали виробляти рікоту з добавками: курагою, паприкою, родзинками», – зазначила вона.

Потужність виробництва сьогодні становить 150 кг твердих сирів, 2 тонн ковбас на день.

За словами Наталії Суслової, «Пісківське» також вивчає можливість продавати свою продукцію у фірмових магазинах у Чернігові та Києві.

AgroTimes

Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!
  • 100 найкращих аграрних підприємств України
  • Експертна рада проекту «Аграрна Еліта України - 2019»
  • 100 найкращих аграрних підприємств України, за номінаціями