На Хмельниччині грузини запустили молочне виробництво
Торгова марка «Кобулетурі» відкрила виробництво молочних продуктів, в яких відтворені грузинські традиції, у селі Розсоша (Хмельницька область). Підприємство діє на базі колишнього маслозаводуі. Про це пише «Подільська інтернет-газета».
«Підприємство розпочало діяльність з масштабної реконструкції. Замінене все обладнання, відремонтовані стіни, стеля, а також повністю замінена каналізація. Вся комунікація від прийомки молока до готового продукту — нова та сучасна. І в результаті такої роботи тепер функціонує унікальний міні-завод з новим для українців продуктом. Завод виробляє продукцію з нашої української сировини, а от методи і технології виробництва дуже відрізняються» — розповіла Ганна Сендаль, комерційний директор ТОВ «Кобулетурі» Україна.
«Завод передбачає виробництво восьми видів продукції: пастеризоване молоко, йогурт, сметана, бринза, сир, кефір та масло», — розповіла головний технолог виробництва Надія Кирилюк.
«На ринку Грузії компанія «Кобулетурі» вже 15 років і наразі перебуває серед лідерів галузі», — розповів Мамука Ахвледіані — власник компанії і ТМ «Кобулетурі»
Нещодавно продукція з’явилася на прилавках і полицях торгівельних майданчиків і магазинів Хмельниччини.
Додати коментар