Елеватор

«ЛембергМіт» відкрив м'ясопереробний цех із автоматизованим морозильним складом

«ЛембергМіт» відкрив м'ясопереробний цех із автоматизованим морозильним складом

ТзОВ «ЛембергМіт» (Львівська область), яке займається виробництвом м’ясної сировини, відкрило м’ясопереробний цех із єдиним в Україні автоматизованим морозильним складом продукції ємністю 4 тис. тонн.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації.

«ЛембергМіт» – один із найбільших виробників м’ясної сировини у Західній Україні, спеціалізується на забої свинини, її обвалюванні. Для нього вирощують свинину найвищої якості понад 20 фермерських господарств. Має сучасні виробничі потужності із забою й обвалювання.

Підприємство випускає понад 1,5 тис. тонн продукції на місяць. Щодня тут обвалюють 100 тонн свинини. М’ясна сировина екпортується до Гонконгу, В’єтнаму, Грузії, Анголи, Конго.

«Це перша черга нашого будівництва, – зазначив директор із виробництва «ЛембергМіт»  Віталій Балух. – Запланована і друга черга, де буде така ж автоматизована камера для заморожування. Наступним нашим кроком стане камера на 35 тис. тонн».

Упродовж 2016-2018 років підприємство залучило понад 20 млн грн інвестицій власними коштами.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!