Елеватор

Київський маргариновий завод встановлює нову лінію з виробництва харчових жирів

Київський маргариновий завод встановлює нову лінію з виробництва харчових жирів

Група компаній «Олком» вдвічі збільшить потужності з виробництва харчових жирів на ПрАТ «Київський маргариновий завод». Для цього вона встановлює нову лінію потужністю 100 тонн на добу.

Про це повідомив голова правління Київського маргаринового заводу Юрій Євенко.

«Зараз ми можемо виробляти 100 тонн на добу наливних жирів і маргаринів і 20 тонн на добу фасованих маргаринів, – розповів він. – Ці два виробничих процеси обслуговує одна лінія. Завдяки купівлі додаткового обладнання ми розмежовуємо ці два процеси і вдвічі збільшуємо виробництво».

Розширення виробництва дозволить компанії збільшити поставки продукції в сегменті B2B із 50% до 70%.

Виробником обладнання є українська компанія «Адамас».

Нагадаємо, у 2018 році Київський маргариновий завод збільшив обсяги виробництва харчових жирів на 165,4% порівняно з 2017 роком, маргарину вагового – на 31,9%.

Довідка

Київський маргариновий завод виробляє майонез, гірчицю, соняшникову олію, маргарини і харчові жири під ТМ «Олком».

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!