Елеватор

«Хопштайнер Україна» сподівається переконати пивзаводи працювати на вітчизняному хмелю

«Хопштайнер Україна» сподівається переконати пивзаводи працювати на вітчизняному хмелю

ТОВ «Хопштайнер Україна» (Житомирська область), яке займається вирощуванням та переробкою хмелю, планує розширити лінійку сортів хміля – як вітчизняних, так і імпортних, і збільшити врожай.

Про це в інтерв’ю журналу The Ukrainian Farmer розповів директор компанії Микола Михайлов.

«А ще сподіваюся, що зможемо переконати корпорації, які мають пивоварні заводи в Україні, працювати на українському хмелю, – додав він. – Щоб задовольнити їхні вимоги, ми висадили імпортні сорти, яких в Україні раніше не було».

На його думку, переконливим аргументом для корпорацій має стати той факт, що якість українського й імпортного хмелю є однаковою, а от ціна на вітчизняний хміль для них буде більш економічно привабливою.

«Серед українських пивзаводів немає жодного, який би мав власні хмільники, – підкресив  Микола Михайлов. – Більшість із них завозять сировину з США та Німеччини».

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!