«Гадз» запустить у наступному році цех із шокової заморозки яблук і вишень
Фермерське господарство «Гадз» у лютому-березні 2018 року планує запуск в експлуатацію сучасного цеху з шокової заморозки, пише журнал «Садівництво по-українськи».
Наразі відбувається монтаж цеху, де працюватимуть дві окремі лінії із заморозки яблук, порізаних на кубики, та вишень без кісточки.
Цех заморожування щогодини заготовлятиме 5 тонн готової продукції.
Довідка
ФГ «Гадз» має 600 га плодових садів (яблуня, груша, слива) та плодовий розсадник, у якому щороку виготовляють 800 тис. саджанців. 2016 року врожай фруктів на підприємстві сягнув 15 тис. тонн. Виробничі потужності розташовано у селі Трибухівці Бучацького району Тернопільської області.
Додати коментар