ДПЗКУ планує цього року збільшити виробництво на 10%
За результатами 2016/17 маркетингового року Державна продовольчо-зернова корпорація України (ДПЗКУ) збільшила обсяги виробництва готової продукції на 3% ‒ майже до 160 тис. тонн.
Про це повідомив перший заступник голови правління ПАТ «ДПЗКУ» Віталій Шулежко.
«У сезоні 2016/17 філії ДПЗКУ переробили майже 222 тис. тонн пшениці, що становить 104% до показника попереднього року. Як результат, обсяги виробництва готової продукції також зросли на 3% ‒ до 159,8 тис. тонн», ‒ підкреслив він.
За словами Віталія Шулежка, цього року в корпорації планують збільшити виробництво приблизно на 10%.
«Наразі також працюємо над створенням та запуском власної торгової марки для всього асортименту продукції ДПЗКУ: борошна, пластівців, мюслі та круп. Сподіваємось, що вже в цьому році нашу продукцію можна буде побачити у роздрібних мережах по всій Україні», ‒ зауважив перший заступник голови правління ДПЗКУ.
Додати коментар