Баштанський сирзавод освоїв випуск чеддера
Баштанський сирзавод, який входить до групи компаній «Молочний альянс», почав виробляти під ТМ «Пирятинъ» новий продукт – сир чеддер з часткою жиру 45%. Цей вид сиру дуже поширений в Англії, США та Канаді.
Про це повідомила прес-служба «Молочного альянсу».
Виробляється сир виключно з коров’ячого молока у брусках вагою близько 5 кг. Смак його кислувато-гострий, а консистенція – ніжна. Чеддер у розрізі швидко висихає, тому розрізати його необхідно бехпосередньо перед вживанням.
Сир чеддер добре плавиться, тому його можна використовувати як закуску, так і додаючи до різноманітних страв. Англійські гурмани смакують такий сир у поєднанні з гірчицею, бананами, сидром та неміцними винами.
Довідка
Група компаній «Молочний альянс» об’єднує Пирятинський, Баштанський, Городенківський, Тростянецький, Новоархангельський сирзаводи, Золотоніський маслоробний комбінат, збутові підприємства «Еталонмолпродукт» і торговий дім «Еталон».
Підприємства холдингу виробляють молочну продукцію під ТМ «Пирятинъ», «Славія», «Яготинське» і «Яготинське для дітей», «Здорово!», «Злато край».
Сири під ТМ «Пирятинъ» виробляються як на Пирятинському сирзаводі, так і на Баштанському сирзаводі.
Додати коментар