Агромаркет

«Транс Моніторинг Україна» гарантує безпеку й охорону залізничних вантажоперевезень

Захистимо вантаж і ваші інтереси

Захистимо вантаж і ваші інтереси

«Транс Моніторинг Україна» гарантує безпеку й охорону залізничних вантажоперевезень своїх клієнтів.

Крадіжки залізничних вантажів – особливо сільськогосподарської продукції – ще та проблема, що обходиться бізнесу багатомільйонними збитками. Хтось на одному вагоні не дорахувався кількох тонн зерна, інший – з десятка мішків добрив, а ще комусь у пункті призначення взагалі довелося зустрічати порожні вагони…

Надто дорога проблема

Як правило, з вагонів-зерновозів крадуть зернові та олійні вантажі, що мають більш високу ринкову вартість (насіння соняшнику, сою, ріпаку тощо). Здебільшого недостачу виявляють на території вантажоодержувача або портового терміналу (після прийому вагонів залізниці за справними ЗПП), що зводить до нуля ймовірність відшкодування збитків, завданих неохоронними перевезенням. Серйозні ризики й загрози виникають під час перевезень на криміногенних небезпечних ділянках маршруту…
За таких обставин неабиякі збитки несуть і перевізники, й агросектор. Крім того, під загрозою зриву опиняються угоди щодо постачання продукції під завантаження конкретного корабля. Це, відповідно, штрафні санкції й суттєві репутаційні ризики. Втім, чи може самотужки впоратися з проблемою пересічна агрокомпанія, що транспортує своє зерно в порт?

Відкриті до нового партнерства

Дбаючи про безпеку вантажів, аграрії й експедитори звертаються по допомогу до приватних охоронних фірм. Зокрема, компанією «Транс Моніторинг Україна», як розповідає її директор Сергій РУБАН, у 2019 році було забезпечено охорону і супровід 6 300 вагонів із зерном, 1273 цистерни соняшникової олії, понад 2000 вагонів інших видів вантажів у критих вагонах і напіввагонах.

Сергій Рубан

– Розширення транспортної інфраструктури, будівництво нових комунікацій для виходу на країни сусіднього регіону обов’язково передбачають і безпеку вантажоперевезень, – наголошує Сергій Рубан. – Це стосується не тільки зернових вантажів а й інших цінних вантажів, і навіть продуктів харчування. Тож ми готові запропонувати охочим свої послуги й розширювати взаємовигідні партнерські відносини із зацікавленими українськими компаніями та організаціями.

Спеціалізація – надійний супровід

Основний персонал «Транс Моніторинг України» раніше працював у силових структурах, ведучи боротьбу з крадіжками вантажів, супроводжуючи вантажі залізницею. Там і набули солідного досвіду з організації всіх видів такого супроводу. Починали з охорони нафтопродуктів, феросплавної, зернової продукції та інших вантажів, які найбільше піддавалися розкраданням під час залізничних перевезень із України в країни СНД, а також усередині країни.
На рішення про відкриття компанії, що спеціалізуватиметься на безпеці та охороні міжнародних вантажоперевезень, вплинули і наші колишні клієнти (замовники). Вони висловили бажання продовжувати співпрацю, вбачаючи в нас надійних партнерів, котрі захищають не тільки вантажі, а й інтереси своїх клієнтів .

Конкурентні переваги співпраці

Головна перевага партнерства з «Транс Моніторинг Україна» – гарантоване відшкодування збитку, порядність і однакове уважне ставлення до потреб кожного клієнта, незалежно від розмірів компанії та її фінансового становища. Компанія готова працювати з кожним зацікавленим у її послугах клієнтом, надаючи йому весь комплекс якісних послуг із супроводу та організації збереження вантажу. Фахівці «Транс Моніторинг Україна» завжди відкриті для конструктивних переговорів!

Тел. +38050-454-96-99
Сайт: https://tmu.in.ua/

https://www.facebook.com/tmuUkraine/
E-mail: [email protected], [email protected]
Адреса: м. Дніпро, вул. Князя Ярослава Мудрого, б.68.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ