Агромаркет

Якість у пріоритеті

Якість у пріоритеті

Що краще жатка подрібнює стебло під час збирання, то досконаліший подальший обробіток ґрунту. 

 

Новий сезон — це новий виклик. Для агрономів, інженерів, механізаторів — загалом для всіх фахівців, від кого залежить майбутній урожай. І знову перед сільгоспвиробником постає питання: як розподілити посівний банк між культурами, щоб урожай у котре засвідчив високу професійність команди, з якою ти досягнув такого результату. 

 

Кукурудза — серед найурожайніших культур. У нашому регіоні можна збирати і до 170–180 ц з гектара, утім за умов належного догляду. Передусім — подальшого обробітку ґрунту, що полягає у якісному закладенні пожнивних решток. Що менша їх фракція, то кращою й легшою буде сівба та розвиток наступних культур. А тому що краще жатка подрібнює стебло під час збирання, то досконаліший подальший обробіток ґрунту.

 

 Так підприємство «Бердянські жниварки» розробило та випускає лінійку жаток під торговою маркою John Greaves, які повністю задовольняють вимоги сучасного аграрія. Модель ЖК-80 для збирання кукурудзи на зерно помітно виділяється не лише яскравим дизайном, а й сучасним технічним рівнем. Її серійне виробництво розпочато у 2013 році. За цей короткий час близько 700 жаток надійшли в господарства, завдяки високим технічним показникам отримали схвальні відгуки та завоювали авторитет серед машин аналогічного призначення. Різальні блоки жатки ЖК-80 забезпечують якісне й надійне виконання технологічного процесу. Інтенсивність роботи не обмежує робочу швидкість і продуктивність агрегатованого з жаткою зернозбирального комбайна. Вона проста в експлуатації й обслуговуванні, завдяки чому якісно виконує заданий технологічний процес. Її технічний рівень відповідає вимогам сьогодення та сучасним технологіям. За результатами випробувань жатка кукурудзяна ЖК-80 включена в Державний реєстр техніки як рекомендована для використання в АПК України.

 

Прагнучи постійно вдосконалювати свою техніку, підприємство розробило нову модель кукурудзяної жатки ЖК-82.  З початку 2017 року розпочалося її виробництво. Модель має жорстку конструкцію рами, що спрощує експлуатацію й обслуговування. Зниження маси завдяки ланцюговому приводу забезпечує простоту в експлуатації. Пластикові дільники забезпечують кращі амортизаційні якості та зносостійкість. Захист різального блока забезпечують запобіжні муфти на кожному редукторі. Особливістю ЖК-82 є самозаточувальні ножі з твердосплавним покриттям для довшого строку експлуатації різального блока та якісного зрізу. До функцій цієї моделі входить можливість коригування кута атаки й висоти зрізу. Адаптація за допомогою рамки навіски дає можливість жатці працювати з комбайнами як імпортного, так і вітчизняного виробника. Висота зрізу від 80 мм значно скорочує кількість операцій після збирання врожаю. Передбачено й пристрій для притискання стерні, що забезпечує надійний захист шин.

 

Висока якість — ключова особливість виробника, яка приходить з роками. Усе це в підприємства є.

 

газета “АгроМаркет”, червень 2018 року

 

 

Усі авторські права на інформацію розміщену у газеті “АгроМаркет” та інтернет-сторінці газети за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа». 

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ