Тваринництво

Тільки про найактуальніше

Тільки про найактуальніше

Журнал «Наше Птахівництво» спільно з AGP Group організували шостий Міжнародний форум «Птахівництво-2018».

  

Птахівництво в Україні розвивається високими темпами, наші показники продуктивності птиці вже давно відповідають європейським нормам. Однак існує ще низка питань у галузі, що потребують швидкого вирішення. Наприклад, на багатьох підприємствах показники конверсії корму все ще не відповідають західним стандартам, є багато проблем із системами вентиляції, мінімізацією витрат на утримання птиці та ветеринарні обробки тощо.

 
 

Журнал «Наше Птахівництво» спільно з AGP Group шукали відповіді на найактуальніші запитання птахівників, організувавши шостий Міжнародний форум «Птахівництво-2018». Захід відбувся 18–19 квітня 2018 року у Львівському Будинку вчених. Форум відвідало понад 300 гостей, серед яких були керівники та власники господарств, лікарі ветеринарної медицини, технологи, спеціалісти з годівлі тощо.

 

Генеральним партнером заходу виступила компанія «Сева Санте Анімаль Україна». Партнер із діагностики — компанія CVD. Партнер з обладнання — Buschhoff. Офіційний партнер із годівлі птиці — фірма «Текро». Партнер з інкубації — Petersime. Партнер із виробництва кормових добавок — Basf. Технологічний партнер — Phileo Lesaffre. Спеціальний партнер — компанія «Новус Європа С.А./Н.В.». Інноваційний партнер — компанія Proteon Pharmaceuticals. Партнери з ветеринарії: «Альфа-Вет», «Ветфактор», КRКА, «Хіпра», «Біотестлаб».

 

У рамках форуму виступали іноземні та вітчизняні доповідачі, представники бізнесу, освіти й науки. Мова йшла насамперед про способи зменшення витрат на виробництво одиниці продукції, про те, як усунути наслідки технологічних порушень в утриманні птиці, про нові способи контролю бактеріального фону в господарстві. Надавалися практичні рекомендації щодо мінімізації витрат на опалення й освітлення в пташниках, способи уникнення інфекційних захворювань стада тощо. Майже кожен виступ супроводжувався активними обговореннями та запитаннями спеціалістів і спікерів.

 

У свою чергу, редакція журналу «Наше Птахівництво» разом з AGP Group висловлює щиру подяку всім учасникам форуму за активну позицію в обговоренні складних виробничо-технологічних питань і сподівається, що ця конференція стала ефективним майданчиком для спілкування, обміну досвідом, установлення нових ділових зв’язків і пізнання чогось нового на українському птахівничому ринку

 
 

КОМЕНТАР

 

 

Варвара Рябоконь, директор «Агроімпекс»

Така конференція дає можливість зібрати разом птахівників, почути відповіді на актуальні запитання, дізнатися про досвід іноземних спеціалістів. Можна було поспілкуватися з представниками малих і великих птахопідприємств, виробників ветеринарних препаратів і комбікормів, що, у свою чергу, створює підґрунтя для подальшої співпраці.

 

Ярослав Максимчук, головний лікар ветеринарної медицини ТОВ «Агро-Рось»

Конференцію організовано відмінно, доповіді були цікавими й «живими». Захід пройшов на високому рівні. Я отримав багато позитивних вражень від спілкування з колегами, з якими завжди приємно побачитися на таких заходах. Обговорили зі спеціалістами низку актуальних питань про вирощування та годівлю птиці, паралельно поділилися своїм досвідом і зробили для себе низку важливих висновків.

 

Вадим Шиян, генеральний директор ГС Міжрегіонального Союзу птахівників та кормовиробників України

Галузь птахівництва, це — галузь, яка дуже швидко розвивається. Проте за такої швидкості звичайно виникає багато проблем щодо вирощування, годівлі, утримання тощо, які не завжди ми можемо розв’язати. Тому, я вважаю, що проведення таких конференцій обов’язково потрібне, де, як ми побачили, поєдналися разом наука, практика та бізнес, і тільки таким чином галузь птахівництва може досягти найкращих результатів.

 

Наталія Жейнова

журнал “Наше Птахівництво”, травень 2018 року

Усі авторські права на інформацію розміщену у журналі “Наше птахівництво” та інтернет сторінці журналу за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа». 

 

Інші статті в цьому журналі
Наше Птахівництво
Наше Птахівництво
Наше Птахівництво
3
Статті з журналу:

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ