Овочі-Ягоди-Сад

«Самміт-Агро Юкрейн» представляє: МІГІВА® – новітній японський фунгіцид для захисту саду!

«Самміт-Агро Юкрейн» представляє: МІГІВА® – новітній японський фунгіцид для захисту саду!

Що таке МІГІВА?

МІГІВА® – інноваційний японський фунгіцид, спеціально розроблений для ефективного захисту саду від парші, борошнистої роси, моніліозу та альтернаріозу. В 2020 році фунгіцид Мігіва був зареєстрований в Японії, а в 2023 році відбулась його прем’єра в Європі – препарат зареєстрований в Україні!

МІГІВА®
Діюча речовина: 200 г/л КІНОПРОЛТМ
Препаративна форма: концентрат суспензії
Культура: яблуня
Норма витрати: 0,15 л/га

Що робить фунгіцид МІГІВА® унікальним?

Унікальність препарату має світове значення, адже винайдена діюча речовина КІНОПРОЛ започаткувала створення нової групи фунгіцидів FRAC* 52!

Так як МІГІВА® є єдиним представником в своїй групі фунгіцидів, то відсутня ймовірність виникнення перехресної резистентності до всіх існуючих фунгіцидів, в тому числі стробілуринів, триазолів, карбоксамідів, бензимідазолів. Це справжня знахідка для інтенсивної системи захисту садів, особливо тих, де проводять 10 і більше фунгіцидних обробок та спостерігається перенасичення фунгіцидами FRAC 3, 7 та 11.

*-Fungicide Resistance Action Committee, www.frac.info

В чому полягає механізм дії МІГІВА®?

МІГІВА® має абсолютно новий механізм дії: гальмує фермент РНК клітини (дигідрооротат дегідрогенази), що блокує передачу спадкової інформації та здатність патогену рости, розвиватися та формувати нові спори.

Які переваги має  МІГІВА®?

  • Нова оригінальна японська молекула з унікальним механізмом дії на патогени, відмінним від всіх існуючих на ринку фунгіцидів.
  • Високоефективний фунгіцид проти комплексу найбільш шкодочинних хвороб яблуні, серед яких парша, борошниста роса, моніліоз та альтернаріоз.
  • Важливий елемент для  побудови ефективної антирезистентної програми захисту саду.
  • Має профілактичну антиспорулянтну та лікувальну дією
  • Короткий термін до збору врожаю (лише 14 днів) та безпечність для бджіл та комах-запилювачів.

Реєстрація в Україні

СПЕКТР ДІЇ МІГІВА® НА ЗБУДНИКІВ ХВОРОБ

Особливості застосування МІГІВА® у системі захисту яблуні

МІГІВА® може застосовуватись двократно протягом всього періоду вегетації яблуні від фази «мишаче вушко» і до періоду дозрівання плодів. «Самміт-Агро Юкрейн» рекомендує такі періоди застосування у системі захисту яблуні:

  1. Період активної вегетації незадовго до цвітіння, в цвітіння та одразу після цвітіння, де важливу роль грає контроль комплексу хвороб та безпечність для бджіл.
  2. Період активного формування та розвитку плодів, фази розвитку «лісовий горіх» – «грецький горіх». В цей час є найбільший ризик пошкодження плодів паршею, а молодих пагонів – борошнистою росою, що суттєво впливає на закладку плодових бруньок і майбутній врожай.
  3. Період незадовго до збору врожаю, де, окрім контролю хвороб, дуже важливим є недопущення залишків пестицидів в плодах, адже МІГІВА має короткий період до збору врожаю в 14 днів.

Долучайтесь до передових технологій сьогодні, щоб вже завтра мати результат – щедрий та якісний врожай!

За додатковою інформацією щодо особливостей застосування продукту звертайтеся до регіонального представника “Самміт-Агро Юкрейн” у вашому регіоні.

Поділитись:

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ