Агромаркет

Пільгове кредитування з «ЛегкоПосівна»

Пільгове кредитування з «ЛегкоПосівна»

Основа стратегії роботи компанії «Сингента» — мислити, як аграрій. Завдяки передовим науковим знанням й інноваційним рішенням наших фахівців у понад 90 країнах світу, які працюють з метою вдосконалення сучасних підходів до вирощування рослин, «Сингента» вже котрий рік поспіль є провідною агрохімічною компанією у світі. Однак ми піклуємося не лише про те, як виростити врожай, а й дбаємо про можливість наших клієнтів вигідно його продати завдяки програмам «Підтримка ПЛЮС» та «Підтримка XXL». Допомагаємо захистися від цінових і валютних ризиків, використовуючи форвардні програми, а перед посівною спільно з чільними фінансовими установами відкриваємо доступ до пільгового кредитування на продукти компанії «Сингента» за програмою «ЛегкоПосівна». З 2018 року програма «ЛегкоПосівна» працює в усіх областях України. Відповідно, стало доступним пільгове фінансування, якісне насіння та засоби захисту рослин від провідного світового виробника за вигідними цінами. Загалом програма сприяє стабільній роботі господарств упродовж усього технологічного циклу, дозволяє інвестувати у якісні продукти й рішення.

Переваги, що отримує учасник програми «ЛегкоПосівна»:

• ставка за кредитом — від 8,75% річних у гривнях;

• можливість отримати фінансування тільки під заставу Аграрних розписок;

• можливість оформлення беззаставного фінансування (згідно з умовами кредитування банку-партнера);

• 0% комісії за видачу та 0% комісії за дострокове погашення кредиту;

• можливість фінансування як у гривнях, так і в іноземній валюті;

• можливість кредитуватися частково (кількома траншами протягом сезону);

• найкращі ціни на продукти від дистрибутора завдяки стовідсотковій передоплаті.

Учасником програми «ЛегкоПосівна» може стати господарство, що вже використовує понад 50 дол./га продукції «Сингента» або готове збільшити кількість наших продуктів на 20% проти попереднього року. Важливою перевагою цієї програми є можливість для фермера придбати продукцію для посівної кампанії 2020 року за передплатними цінами. До того ж він може продати сільгосппродукцію навесні чи влітку, користуючись можливістю дострокового закриття кредиту або напередодні Нового року, коли тиск на ціни знижується після закриття більшості векселів і товарних кредитів, а також уникнути комісії за видачу, скориставшись пільговими кредитами від банків-партнерів.

Ми завжди відкриті до діалогу й прагнемо до того, щоб наші клієнти були успішними та заможними. Саме тому всі програми «Фінансових рішень» компанії «Сингента» спрямовані на мінімізацію цінових і валютних ризиків. Для цього ми проводимо засідання клубу «АгроФінКлаб», куди запрошуємо досвідчених у галузі сільського господарства спікерів, а також представників провідних господарств регіонів, ділимося світовим досвідом побудови торгових стратегій та обговорюємо поточні проблеми й перспективи агросфери.

Тож запрошуємо до участі в програмах «Фінансових рішень» від компанії «Сингента».

Детально з умовами всіх програм ви можете ознайомитися за посиланням: https://www.syngenta.ua/finansovi-rishennya

За матеріалами компанії «Сингента»

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ