Тваринництво

Сучасне виробництво свинини все більше сфокусовано на якості й безпечності продукції

Інноваційні рішення для здоров’я

Інноваційні рішення для здоров’я

Сучасне виробництво свинини все більше  сфокусовано на якості й безпечності продукції, що передбачає зменшення антибіотиків.

ТОВ «Компанія «Агротрейдхім» була заснована 2007 року і на сьогодні є однією з компаній, що динамічно розвивається у сфері ветеринарного й зоотехнічного забезпечення та тримає провідні позиції на ринку України. Основним напрямом діяльності компанії є постачання на ринок України кормових добавок, ветеринарних субстанцій, тари й упакування. У 2019 році компанія провела ребрендинг ATH Company — NATURAL SOLUTIONS FOR HEALTH — природні рішення для здоров’я. 

Головною місією компанії є надання екологічних комплексних рішень для аграрного ринку України з метою підвищення економічної ефективності ведення бізнесу та здоров’я нації. Цілі компанії амбітні, а саме: 

– інноваційні підходи в технологіях вирощування тварин; 

– висококваліфіковані рішення для аграрного бізнесу; 

– екологічний вклад у навколишнє середовище. 

Ділові відносини базуються на принципах відповідального ставлення до бізнесу, який компанія веде ефективно, прозоро й відкрито відповідно до своєї політики. 

Останнім часом у галузі тваринництва України кормові антибіотики широко використовували для підвищення продуктивності тварин і економічних показників. Однак з огляду на те, що в гуманній медицині й тваринництві масово наражаються на проблему антибіотикорезистентності, все більше виробників сільгосппродукції відмовляються від стимуляторів росту й вирощують екологічно чисту продукцію. 

ATH Company дуже активно просуває новітні технології та схеми вирощування сільськогосподарських тварин і птиці без антибіотиків і є єдиним ексклюзивним представником іспанської компанії Liptosa на території України. 

Liptosa (Lipidos Toledo S. A.) — це іспанський розробник і виробник кормових добавок для сільськогосподарських тварин і птиці. 

Компанія Liptosa сертифікована за стандартами ISO 9000:2001 і GMP, виданих Міністерством сільського господарства Королівства Іспанії, була заснована 1994 року як виробнича компанія у сфері годівлі тварин і птиці. 

З 2000 року почалася наукова робота над розробкою та виробництвом біологічно активних добавок і фітобіотиків. Протягом перших років основним ринком збуту була Іспанія. Висока якість продуктів, оперативність й уважність до потреб клієнта дозволили вийти на ринок Південної Америки та інших країн світу. У грудні 2015 року компанія отримує спеціальну відзнаку від іспанського уряду як інноваційна компанія. 

Сьогодні компанія має власне офіційне представництво в Україні — «АГРОТРЕЙДХІМ», а також представництва в 56 країнах по всьому світу. 

Основний офіс Liptosa — в Мадриді. Штат працівників складається з 80% фахівців (ветеринарні лікарі, нутриціоністи, технологи, хіміки), 20% — технічного й адміністративного персоналу. 

Компанія співпрацює з: 

– міжнародними науково-дослідними центрами; 

– виробничими центрами у сфері розробки нових продуктів і їх контролю перед виведенням на ринок; 

– однією з найсучасніших лабораторій світу. 

Занепокоєння щодо застосування антибіотиків як стимуляторів росту в годівлі сільгосптварин стало стимулом розвитку природних альтернативних рішень для підтримання стану здоров’я та зоотехнічних показників у сучасних системах виробництва тваринницької продукції. Дослідження в цій царині було зосереджено на вивченні потенціалу застосування ефірних олій, екстрактів рослин, органічних кислот як природних стимуляторів росту, що мають сильні антибактеріальні, імуномодуляційні та гепатопротекторні властивості. Одним із найефективніших і найбезпечніших доступних інструментів є фітобіотичні добавки, які є поєднанням перелічених вище інгредієнтів. 

Лінійка кормових добавок розроблена для годівлі всіх видів тварин та птиці 

Фітобіотики: 

Liptosa Expert — сухий фітобіотик, що використовується для лікування та профілактики колібактеріозів, а також для підвищення показників продуктивності; Liptosa Expert L — рідкий фітобіотик, створений для лікування та профілактики колібактеріозів; 

Liptosa Expert Law — сухий фітобіотик для профілактики та лікування дизентерії та ілеїту свиней; 

Liptosa Expert Strept — сухий фітобіотик для профілактики й лікування стрептококозу та гемофільозу. 

Гепатопротектори: 

Liptosafe — рідкий антистресовий препарат, детоксифікант, гепатопротектор. 

Підкислювачі: 

Liptobac Advance Aqua — рідкий підкислювач води, виконує бактеріостатичну та бактерицидну функції, видаляє біоплівку та є джерелом електролітів. 

Адсорбенти: Fintox Expert — комплексний адсорбент мікотоксинів із ферментами та екстрактами рослин; Fintox Advance — комплексний адсорбент мікотоксинів із екстрактами рослин. 

Енергетичний бустер: 

Pig Saver Feorte — комплексний препарат спрямованої дії для новонароджених поросят, має енергетичний та імунотропний ефекти, спрямований на зміцнення організму поросяти, його імунної системи після народження та відлучення від свиноматки. 

Аналог метіоніну: 

MethPlus+ — природний ад’ювант метіоніну. 

Кормовий фітоемульгатор: 

Digest Fast — природний фітоемульгатор для покращення засвоєння жирів. 

Результати досліджень застосування фітобіотиків у годівлі свиней демонструють, що ефірні олії позитивно впливають на нормалізацію мікрофлори кишківника свиней антимікробною дією на патогени. Зокрема, кількість колоній патогенних грам-негативних мікроорганізмів E. coliS. enteritidis і S. typhimurium зменшувалася після застосування ефірних олій у концентрації 500 мг/кг субстрату. Крім антибактеріальної та бактеріостатичної дії фітобіотики покращують засвоюваність поживних речовин стимулюванням виділення травних ферментів і посиленням їх активності. А численні дослідження встановили позитивний вплив на морфологію тканин тонкого кишківника, зокрема, збільшення довжини ворсинок і глибини крипт, уміст келихоподібних клітин тощо. 

Компанія дотримується чинних правових норм, правил і вимог, щоб гарантувати найвищу безпеку кормових добавок та відповідно — найвищу якість продукції. Ми прагнемо внести свій внесок у боротьбу із загрозою екологічних проблем навколишнього середовища.  

NATURAL SOLUTIONS FOR HEALTH — природні рішення для здоров’я.  

Матеріал надало ТОВ «Компанія „Агротрейдхім”»

журнал The Ukrainian Farmer, листопад 2019 року

Усі авторські права на інформацію розміщену у журналі The Ukrainian Farmer та інтернетсторінці журналу за адресою https://agrotimes.ua/ належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону УкраїниПро авторське право та суміжні права”.
Використання
інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа».

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ