Агромаркет

Генеральне «приміряння» для елеваторного комплексу

Генеральне «приміряння» для елеваторного комплексу

Вибираючи партнера для придбання млиново-елеваторного обладнання, аграрії довіряють перевіреним професіоналам.

 

Будівництво елеваторного комплексу – це значні інвестиції для сільгосппідприємства. Для спорудження такого технічно складного об’єкта потрібно  звернутися до висококваліфікованого партнера, здатного освоїти отримані кошти максимально ефективно. Опертя на експертну думку і практичний досвід сприятимуть успішній реалізації проекту. Оптимальний варіант, коли ці якості поєднуються в особі одного підрядника.

 

Технічно складні, різноманітні за обсягами і завданнями елеваторні комплекси по праву є вершиною виробничої діяльності машинобудівного заводу “Мельинвест”.  Завод, що виробляє практично повний перелік млиново-елеваторного устаткування, одним з перших у країні почав розробку сучасних комплексних зерносховищ. Серйозною запорукою успіху послужив високий професіоналізм конструкторів і технологів заводу, а також партнерство з провідними проектними організаціями.

 

Унікальність нашого підходу закладена у принципі «від образу – до результату». Уже на початковому етапі у тривимірному ескізному проекті замовник бачить майбутній об’єкт, розміщений на місці, де розташовуватиметься обладнання. Тривимірне моделювання дозволяє замовникові детально оцінити ступінь відповідності майбутнього проекту технічному завданню і визначити склад устаткування на етапі передпроектних робіт.

 

Наші пріоритети:

 

– Точна відповідність запитам конкретного клієнта.

– Розробка оптимальнішого варіанта технологічної схеми і розміщення устаткування комплексу.

– Мінімізація витрат у процесі експлуатації і забезпечення низької собівартості обробки та зберігання зерна.

– Ергономічність ліній, простота, зручність і безпека обслуговування.

 

Місткість зерносховищ варіюється від 100 до більше 100 000 тонн. Підприємство виконує замовлення як на невеликі комплекси для фермерських господарств, так і на проекти масштабу. В останньому випадку комплекс являє собою складну у технічному плані споруду, що включає вузли приймання і відвантаження різними видами транспорту, зерноочисні лінії та зерносушильне відділення, автоматизовану систему керування.

 

Спорудження металевих силосних ємностей значно менш витратне у порівнянні з залізобетонними. Зниження собівартості досягається завдяки тому, що практично весь спектр устаткування для елеваторів завод виготовляє самостійно. У свою чергу, застосування закордонних матеріалів і комплектуючих, разом з унікальним верстатним парком, забезпечує високу якість та довговічність виробів компанії.

 

Однією з конструктивних особливостей силосів, пропонованих заводом, є захисне цинкове покриття, яке наносять з розрахунку 450 г/м². Воно забезпечує стійкість до корозії не менш як 30 років. Твердість ємності також забезпечується гофрованими стіновими панелями, міцним каркасом, зовнішніми стійками, балками та вітровими кільцями конічної покрівлі. Конструкція зерносховищ здатна витримувати ураганний вітер і сильний снігопад, а всі їх вузли доступні для сервісу та модернізації. Наявність широкої мережі регіональних представництв забезпечує оперативне керування будівельно-монтажними роботами, скорочує строки виконання і знижує їхню вартість.

 

Завод супроводжує проект на всіх етапах:

 

– Проектування і техніко-економічне обґрунтування.

– Загальнобудівельні і фундаментні роботи.

– Виробництво і постачання устаткування.

– Монтаж, пуско-налагодження, навчання персоналу, сервісне обслуговування, консультування.

 

Стратегія, якій підпорядковується виробнича політика компанії, – це максимальне скорочення втрат і витрат при обробітку, зберіганні і переробці зернових. Все вироблене устаткування має сертифікати згідно зі стандартами України на застосування. Тому об’єкти заводу успішно і без затримок проходять державне приймання органами технічного та протипожежного нагляду. Обираючи своїм партнером “Мельинвест”, аграрії можуть впевнено покластися на багаторічний досвід визнаного експерта у своїй галузі. Нагадаємо, що офіційним представником “Мельинвест” на Україні є ТОВ «УРП «БОЕЗ Україна».

 

Олег Шатіло, директор ТОВ «УРП «БОЕЗ Україна»

 

газета “АгроМаркет”, січень 2012 року 

Усі авторські права на інформацію розміщену у газеті “АгроМаркет” та інтернет сторінці журналу за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа». 
Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ