Агромаркет

Елеватор-2016

Елеватор-2016

Елеваторне господарство України й далі розвивається. Цей розвиток відбувається як «ушир», тобто відбувається нарощування потужностей для зберігання й перевалювання зерна, так і «вглиб» — на підприємствах установлюють нове сучасне обладнання, яке дає змогу економити енергоресурси, підвищувати якість доробки й зберігання, пришвидшувати оборот зерна.

 

У березні нинішнього року, за традицією, журнал The Ukrainian Farmer запросив своїх передплатників і партнерів узяти участь в конференції, аби спільно обговорити актуальні питання в галузі зернової логістики й елеваторного господарства. Конференція відбулася в партнерстві з компанією ТОВ «Носівське ХПП», яка надала можливість для практичного ознайомлення з технологіями приймання, доробки та зберігання зерна на своєму елеваторному комплексі. В конференції взяли участь понад 100 учасників, з-поміж яких були в основному директори, керівники інженерних служб господарств, фермери, представники компаній-постачальників, науковці.

 

Генеральним спонсором конференції виступила компанія «БОЕЗ Україна», офіційним партнером — «Торнум», спеціальним партнером — «ТЕФФ», технічним партнером — «Цеппелін», ексклюзивним партнером — «Зернова столиця».

 

Програма конференції складалася з двох частин: в перший день робота була організована в режимі доповідей і дискусій, а на другий — відбулася екскурсія на ТОВ «Носівське ХПП». Завдяки цьому конференція пройшла змістовно, жваво та динамічно.

 

Особливо хотілося б відзначити доповіді, що викликали найбільше обговорень:

• Автоматизовані склади підлогового зберігання — доповідач Максим Корчомний (компанія «БОЕЗ»);

• Зерносушильні комплекси «Бонфанті» — доповідач Джанлука Бонфанті (компанія «Бонфанті»);

• Продукція компанії «Силос Кордоба» — доповідач Педро Флорес Паломарес (компанія «Силос Кордоба»);

• Технології зниження собівартості зернової продукції — доповідач Юрій Фаренюк (компанія «ТЕФФ»);

• Теплогенератори на соломі як спосіб зменшення витрат на паливо — доповідач Ганс Доррестійн (компанія «Херлт»);

• Особливості експлуатації телескопічних і фронтальних навантажувачів — доповідач Антон Капуста (компанія «Цеппелін»);

• Очищення зерна без травмування — доповідач Леонід Фадєєв (компанія «Спецелеватормлинмаш»);

• Конкурентоспроможний елеватор — ефективність на першому місці — доповідач Віталій Галич (компанія «Зернова столиця»).

 

Редакція журналу The Ukrainian Farmer висловлює вдячність усім учасникам конференції за активну позицію в обговоренні складних економічних і технологічних питань та бажає успіхів в новому аграрному сезоні!

 
 
 

 

журнал “The Ukrainian Farmer”, квітень 2016 року

  

Усі авторські права на інформацію розміщену у журналі “The Ukrainian Farmer” та інтернет-сторінці журналу за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа». 
 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ