Агромаркет

«Транс Моніторинг Україна» несе відповідальність за вантажі своїх клієнтів навіть під час карантину

Допоможуть професіонали

Допоможуть професіонали

 «Транс Моніторинг Україна» несе відповідальність за вантажі своїх клієнтів навіть під час карантину

Карантин під час епідемії, на жаль, не захищає ні від злодіїв, ні від збитків. Особливо, коли йдеться про залізничні вантажоперевезення. Ласі до чужого майна спритники крадуть на безлюдних станціях усе, що «погано лежить» і що можна потім перепродати. В групі ризику — зерно, олія, насіння, ЗЗР. Тож і питання безпечної логістики в таку скрутну годину постають дедалі гостріше.

Додалися нові ризики

«Транс Моніторинг Україна», що вже понад десятиліття надає охоронні послуги й організовує міждержавний супровід вантажів залізничним й автомобільним транспортом, не відвернулася від проблем своїх партнерів.

Сергій Рубан

«Ми беремо відповідальність за охорону вантажів і супроводжуємо їх навіть у таких небезпечних умовах», — наголошує директор компанії Сергій Рубан. За його словами, персонал має спецпідготовку та солідний досвід щодо організації всіх видів такого супроводу, а також забезпечений спецодягом і засобами індивідуального захисту. Всі працівники пройшли спеціальний інструктаж. Службовий автотранспорт доставляє персонал охорони до місця приймання/здачі вантажу, а також по всьому шляху прямування. Зазвичай до кожної заявки на супровід розробляють алгоритм дій з урахуванням можливих загроз по всьому маршруту. Тепер до цього переліку додалися ще й ризики епідеміологічні. Тож і реагувати на них мають відповідно.

Як запобігти втратам

Якщо вантаж не охороняють, його перспективи вельми невизначені — часом у портовий термінал доїжджають порожнісінькі вагони чи цистерни. В такій ситуації збитки потерпають і перевізники, і власники вантажу. Під загрозою зриву опиняються угоди, і це спричиняє хвилю супутніх ризиків. А за умов вимушеної самоізоляції багатьох відповідальних фахівців ризики подвоюються. Бізнесу замість оптимізації затрат це обходиться багатомільйонними втратами. Їх розмір, як показує практика, прямо пропорційний вартості вантажу й обернено пропорційний рівневі організації супроводу й системи захисту.

Аби не нарікати на долю й запобігти ризикам, логічно скористатися допомогою професіоналів. Тим паче, що багаторічний досвід і висока кваліфікація фахівців «Транс Моніторинг Україна» зарекомендували себе не лише в Україні, а й далеко за її межами. Мережа партнерів на території республік СНД, Польщі та Балтії забезпечує можливості компанії в наданні комплексної послуги міждержавної охорони, супроводу, інспектування й моніторингу вантажів на всьому маршруті проходження незалежно від територіальної та державної приналежності. А в умовах нашого тривожного сьогодення — це надзвичайно важлива перевага.

Технології надійного супроводу

Послугами «Транс Моніторинг Україна» вже скористалося чимало аграрних компаній. Є серед них відомі холдинги, є й середні господарства. В кожного свої потреби й свої бюджети. Втім, гнучка тарифна політика дає змогу компанії можливість вибудовувати гідний клієнтський сервіс. Він базується на гарантованому відшкодуванні збитку, порядності й однаково уважному ставленні до потреб кожного, зацікавленого у їх послугах, незалежно від розмірів компанії та фінансового становища. Скажімо, за один тільки березень забезпечили супровід 980 вагонів сільгосппродукції.

Застосовуючи новітні технології та методики, спеціалізовані підрозділи «Транс Моніторинг Україна» успішно ведуть найскладніші проєкти. Супроводжують перевезення нафтопродуктів, металів, феросплавів, техніки, зерна, мінеральних добрив й інших цінних вантажів. Завантаження та розвантаження, а також цілодобовий моніторинг руху вантажів, контролюють на диспетчерському комплексі компанії з використанням GPS. Упродовж усього маршруту інформацію про вантаж його охоронець передає в режимі реального часу. А якщо виникають небезпечні ситуації на криміногенних ділянках, оперативно втручається мобільна група.

***

Спираючись на унікальний досвід і компетенції, накопичені за десятиліття діяльності у сфері організації охорони та супроводу вантажів, «Транс Моніторинг Україна» демонструє високу ефективність щодо їх збереження. Маючи такого партнера, бізнес і на карантині може почуватися впевнено.

Компанія завжди відкрита для конструктивних переговорів і вітає нові партнерські проєкти.

Тел. +38050-454-96-99
Сайт: https://tmu.in.ua/,
https://www.facebook.com/tmuUkraine/
E-mail: [email protected],
[email protected]
Адреса: м. Дніпро, вул. Князя Ярослава Мудрого, 68.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ