Агрономія

Добрива «Екоорганік» — ключ до вашого найкращого врожаю!

Добрива «Екоорганік» — ключ до вашого найкращого врожаю!

Стартові добрива від «Екоорганік» — невіддільна частина живлення культур, яка визначає ефективність їх проростання та швидкий ріст. Будучи важливим етапом у формуванні майбутнього врожаю, цей період все більше привертає увагу аграріїв, оскільки сучасні технології вирощування та тенденції ринку роблять рідкі формуляції добрив особливо актуальними.

Майже століття тому дослідження в різних куточках світу чітко підтвердили важливість посиленого живлення молодих рослин фосфором й азотом на ранніх етапах органогенезу. Встановлено оптимальне співвідношення макроелементів азоту і фосфору як 1 : 3. Світові лідери в сільському господарстві успішно застосовують рідкі добрива як стартове живлення протягом багатьох років.

В Україні застосування рідких стартових добрив (РКД) набуло популярності нещодавно, з появою спеціальних аплікаторів на сівалки, які забезпечують точне внесення РКД у близьку зону до насіння, що призводить до очікуваного ефекту. Це стимулювало застосування РКД та збільшення їх виробництва.

Компанія «ЕКООРГАНІК» працює на ринку РКД з 2019 року, пропонуючи лінійку «ФІТОСТАРТ», що містить азот, фосфор і калій. Основні переваги цих добрив полягають у високій доступності елементів живлення, відсутності баластних речовин, низькому сольовому індексі та можливості зберігатись тривалий час без випадання осадів.

Унесення РКД безпосередньо у посівну борозну максимально близько до насіння гарантує максимальний стартовий ефект і мінімізує негативний вплив стресу на початкових етапах росту і розвитку рослин.

Ефективність добрив «ФІТОСТАРТ» вирізняється, як порівняти із сухими гранульованими добривами. Основна перевага полягає у більш рівномірному розподіленні елементів живлення в шарі ґрунту, що відбувається за внесення РКД, порівнюючи з гранульованими добривами. Рідкі добрива, що розміщені ближче до насінини, забезпечують більшу доступність для молодих рослин, особливо як порівняти із сухими добривами, — це стимулює ризосферу й позитивно впливає на розвиток рослин.

Часто споживачі цікавляться, як і з якими мікроелементами можна застосовувати добрива лінійки «ФІТОСТАРТ». Тому, враховуючи запити й тенденції ринку, 2020 року компанія представила нову лінійку «МУЛЬТИСТАРТ». Ці добрива містять найефективніші композиції макроелементів і додатково критично важливі мікроелементи для ранніх етапів органогенезу.

Результати досліджень 2023 року переконливо демонструють, що РКД виявилися ефективнішими навіть за умов триразового зменшення доз азоту й фосфору, як порівняти із сухими гранульованими добривами, особливо в регіонах із вищим рівнем забезпеченості вологою.

Збалансоване співвідношення макроелементів у стартових добривах допомагає досягти високих результатів, як показали порівняльні дослідження добрив зі співвідношенням N : P : K — 5 : 20 : 5 та Мультистарт Кукурудза (N : P — 8 : 24 + мікроелементи).

Це свідчить про значний вплив співвідношення елементів живлення на фізіологічні процеси в рослинах і формування майбутнього врожаю. Забезпечення повного використання елементів мінерального живлення сприяло отриманню вищих урожаїв.

Забезпечте своїм культурам максимальне розкриття потенціалу з інноваційними стартовими добривами від «ЕКООРГАНІК». У період початкового росту культури потребують особливої уваги й оптимального живлення. Завдяки нашим добривам цей етап розвитку стає не лише легким, а й ефективним.

Чому варто обрати добрива «ЕКООРГАНІК»

Перевірена якість: Наші добрива випробувано та схвалено роками досліджень, гарантують найвищий стандарт якості.

Точність і ефективність: З нашими рідкими формуляціями ви можете бути впевнені в точному й оптимальному внесенні добрив, що сприяє ефективному росту вашого врожаю.

Різноманітний асортимент: Лінійки «ФІТОСТАРТ» і «МУЛЬТИСТАРТ» містять найкращі композиції макро- та мікроелементів, створені спеціально для ранніх етапів органогенезу широкорядних культур.

Зручність у застосуванні: Наші розчини легко вносити безпосередньо в борозну завдяки технології In-FURROW, що гарантує максимальний стартовий ефект і мінімізацію стресу для рослин.

Гарантований високий урожай: Проведені польові випробування підтверджують: наші добрива забезпечують отримання високого врожаю за різних ґрунтово-кліматичних умов і рівня живлення.

Зробіть вибір на користь успіху та високої врожайності!

Поділитись:

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ