Агрономія

Фермер назвав три чинники прибутковості кукурудзи

Фермер назвав три чинники прибутковості кукурудзи

Зберігати рентабельність кукурудзи ТОВ «Рост Агро» на Полтавщині вдається тільки завдяки контролю собівартості.

Про це розповів директор сільгосппідприємства Максим Бернацький інтерв’ю в журналі The Ukrainian Farmer.

Він назвав три чинники прибутковості кукурудзи в господарстві:

  • по-перше, використовують насіння тільки української селекції, а це вже менші витрати на насіння;
  • по-друге, застосовують зменшені норми азотних добрив, хоча це тимчасове явище;
  • по-третє, мають власну сушарку на органічному відновлюваному паливі.

«Завдяки цим трьом чинникам кукурудза у нас прибуткова»,

– зазначив Максим Бернацький.

Нагадаємо, грунтообробіток у «Рост Агро» адаптували під конкретні завдання.