Агромаркет

Вінницькі цукровари виготовили понад 315 тис. тонн продукції

Вінницькі цукровари виготовили понад 315 тис. тонн продукції

Станом на 10 грудня переробку цукросировини у Вінницькій області здійснюють 3 цукрових заводи.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької ОДА.

Виробничий сезон поточного року завершили ТОВ „АК „Зелена Долина” (ВП „Томашпільський цукровий завод)  та  ТОВ „Юзефо-Миколаївська АПК” (ВП „Михайлинський цукровий завод”).

З початку  виробничого сезону прийнято на переробку 2241,5 тис. тонн буряка, перероблено – 2139,6 тис. тонн, вироблено – 315,4 тис. тонн цукру.

Нагадаємо, названо найбільші країни-експортери українського цукру. Також ми писали, що експорт українського цукру катастрофічно зменшився.