Стартував проєкт підтримки фудпідприємців
«Лавка Традицій» і Mastercard запустили проєкт підтримки крафтових виробників, які постраждали від війни – «Фудбудуємо майбутнє».
Бренди вирішили подбати про тих, чиї потреби знають найкраще: компанія Mastercard вже багато років підтримує представників МСБ, а «Лавка Традицій» – допомагає розвиватися українським гастропідприємцям.
У програмі можуть взяти участь фудпідприємці: власники невеличких ферм чи сироварень, виробники соусів та будь-якої смачної їжі.
Для участі в проєкті потрібно залишити заявку на grants.foodprosvita.com.ua з 15 вересня до 15 жовтня.
За результатами конкурсу 5 фудпідприємців отримають фінансову допомогу у розмірі 50 тис. грн на розвиток своєї справи, а також доступ до виробничих потужностей (у разі роботи з продуктами нетваринного походження).
10 фудпідприємців отримають індивідуальні менторські сесії від професіоналів: голови та засновника Офісу Трансформації, радника Київського міського голови (2019-2020), підприємця, новатора й ментора Максима Бахматова; віцепрезидента з маркетингу Fozzy Group Павла Роганова; директорки з маркетингу та комунікацій Mastercard в Україні та Молдові Наталі Байдали; засновника T.B. Fruit, Galicia Тараса Барщовського; співзасновниці компанії «Нова Пошта», співвласниці ресторанів «100 років тому вперед» та «Інші бістро» Інни Поперешнюк.
Усі фудпідприємці, що залишать заявку для участі у проєкті, отримають безкоштовний доступ до курсу прикладних лекцій «Фудпросвіта» від «Лавки Традицій».
Як долучитися до проєкту:
1. Залиште заявку на grants.foodprosvita.com.ua до 15 жовтня.
2. Додайте відеорозповідь про те, чому саме ваш бізнес потребує підтримки.
3. Дочекайтеся рішення журі і результатів народного голосування.
Деталі проєкту – на grants.foodprosvita.com.ua.
Нагадаємо, виробники крафтового соку мріють про сидр і новий сад. Також ми писали, що крафтові сировари потерпають від сирної контрабанди.