Агромаркет

Національних виробників яловичини підготують до відкриття ринку ЄС

Національних виробників яловичини підготують до відкриття ринку ЄС

Проект Групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» розпочинає програму підготовки українських виробників яловичини до відкриття європейського ринку.

Старт програми запланований на квітень 2017 року. Вона передбачає участь від 10 до 14 компаній, безпосередньо на виробничих майданчиках яких експерти Проекту Групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» проведуть тренінги з підготовки цих підприємств відповідно до вимог Євросоюзу.

Програму реалізуватиметься протягом року за підтримки Держпродспоживслужби та за участі Ради з питань експорту продовольства й асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!