Агромаркет

Індонезія робить доступнішим свій ринок м'яса

Індонезія робить доступнішим свій ринок м'яса

Міністерство сільського господарства Індонезії опублікувало новий регламент імпорту (Regulation 34/2016), який розширює доступ на ринок м’яса. Дозволяється імпорт м’яса всіх видів худоби та субпродуктів, включаючи хвіст, язик, ноги, печінка, серце, легені).

Також розширюється перелік імпортерів. Відтепер в Індонезію можуть імпортувати приватні компанії, державні компанії, благодійні організації, представництва міжнародних організацій.

При імпорті більше не враховуватимуть мінімальні імпортні ціни на певні види сільськогосподарських продуктів (reference price).

Дозвіл на імпорт має бути використаний протягом трьох місяців від дня його видачі. Після закінчення цього терміну дозвіл анулюється.

Індонезійський ринок може бути привабливим для українських виробників яловичини. Згідно з останніми даними, індонезійський уряд відносить до середнього класу 60 млн людей. Серед цих споживачів останнім часом відзначається стійкий попит на яловичину.

Довідка

У червні Індонезія збільшила імпортну квоту на яловичину до 27,4 тис. тонн.

УкрАгроКонсалт

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!