Для виготовлення олії з чорного кмину найкраще підходить індійська сировина, - думка
Обираючи сировину для виробництва олії з чорного кмину між українською, єгипетською й індійською для споживання продукту в Україні, краще обирати останню.
Такого висновку дійшов підприємець Олександр Сорока, який виготовляє олію холодного віджиму з насіння нішових культур під брендом «Справжня олія».
Підприємець уважає, що споживачі, які познайомилися з цим продуктом за кордоном, очікують смаку та запаху, який їм сподобався та запам’ятався під час подорожі.
За його словами, продукція, виготовлена з індійського насіння, має досить виражений колір і смак, але менш насичений, ніж із єгипетської.
А от з вітчизняної сировини олія виходить «лайтовою»: прозорішою і з менш вираженим смаком.
Як повідомлялося раніше, минулорічне насіння не придатне для виготовлення лляної олії.
Додати коментар