A’spik Group підтвердив статус виробника цукру топ-якості
Старокостянтинівський цукровий завод успішно пройшов щорічний міжнародний аудит на відповідність власної продукції вимогам системи менеджменту безпечності харчових продуктів FSSC 22000 версії 4.1.
Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці компанії.
В A’spik Group зазначають, що контроль за додержанням цукровиками норм сертифікації здійснюють уповноважені іноземні компанії. Для цього завод відвідують незалежні аудитори, які вивчають виробничий та технологічні процеси, ознайомлюються з результатами досліджень готової продукції.
Зокрема, цьогоріч Старокостянтинівський цукровий завод відвідали представники TÜV SÜD Management Service GmbH – німецького концерну зі 150-річною історією, що нині є світовим лідером у царині експертиз, випробувань та сертифікації.
«Контролери отримали повний доступ до протоколів досліджень та результатів аналізів. За результатами перевірки незалежні аудитори вчергове підтвердили відповідність цукру, виробленого у Старокостянтинові, найвищим міжнародним і європейським стандартам», – зазначила керівник відділу сертифікації компанії Ольга Сторожук.
На думку експертів, наразі Food Safety System Certification є практично найвичерпнішою схемою управління безпечністю та якістю харчових продуктів у світі, адже об’єднує вимоги таких визнаних міжнародною спільнотою стандартів як ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1:2009 (PAS 220) та HACCP.
Нагадаємо, старокостянтинівські цукровики, завдяки налагодженню партнерських відносин протягом виробничого сезону-2019 переробили на 20% більше цукрових буряків, попри зменшення їх врожайності.
Додати коментар