Агромаркет

A’spik Group підтвердив статус виробника цукру топ-якості

Старокостянтинівський цукровий завод успішно пройшов щорічний міжнародний аудит на відповідність власної продукції вимогам системи менеджменту безпечності харчових продуктів FSSC 22000 версії 4.1.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці компанії.

В A’spik Group зазначають, що контроль за додержанням цукровиками норм сертифікації здійснюють уповноважені іноземні компанії. Для цього завод відвідують незалежні аудитори, які вивчають виробничий та технологічні процеси, ознайомлюються з результатами досліджень готової продукції.

Зокрема, цьогоріч Старокостянтинівський цукровий завод відвідали представники TÜV SÜD Management Service GmbH – німецького концерну зі 150-річною історією, що нині є світовим лідером у царині експертиз, випробувань та сертифікації.

 «Контролери отримали повний доступ до протоколів досліджень та результатів аналізів. За результатами перевірки незалежні аудитори вчергове підтвердили відповідність цукру, виробленого у Старокостянтинові, найвищим міжнародним і європейським стандартам», – зазначила керівник відділу сертифікації компанії Ольга Сторожук.

На думку експертів, наразі Food Safety System Certification є практично найвичерпнішою схемою управління безпечністю та якістю харчових продуктів у світі, адже об’єднує вимоги таких визнаних міжнародною спільнотою стандартів як ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1:2009 (PAS 220) та HACCP.

Нагадаємо, старокостянтинівські цукровики, завдяки налагодженню партнерських відносин протягом виробничого сезону-2019 переробили на 20% більше цукрових буряків, попри зменшення їх врожайності.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!