A'SPIK Group модернізував цукросушільне відділення заводу на Хмельниччині
Група компаній A’SPIK Group провела ряд оновлень всього цукросушильного відділення на ТОВ «Старокостянтинівцукор».
Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці компанії.
За словами майстра сушильного цеху і безтарного зберігання цукру Олександра Борисова, у 2020-му поставили новий скрубер, пилоуловлювач сушильного барабану сучасної технології, новий мотор-редуктор на барабан.
«Також провели ремонт, встановили потужний витяжний вентилятор, модернізували вентилятори холодного та гарячого повітря, поновили фільтри для повітря, яким охолоджується та сушиться цукор в барабані. Одним словом, зробили модернізацію обладнання сушильного цеху», – уточнив він.
Сушильне відділення складається з 3 поверхів: сушильний цех, технічний поверх та пакувальний цех.
Усім процесом, який повністю автоматизований, керують оператори виробничої дільниці. Саме вони стежать за роботою обладнання сушильного цеху під час сезону виробництва, за надходженням цукру в силос безтарного зберігання цукру (або з нього), в бункери на фасування. Також пильнують за завантаженням цукровозів (автоцистерн). В пакувальному цеху цукор фасується у поліпропіленові мішки і відправляється на склад готової продукції на зберігання або реалізацію.
Нагадаємо, A’spik Group продовжує модернізацію власних цукроварень.