Вино з моркви та пиво з буряка пропонують в російському ресторані
Особливістю нового московського ресторану Twins Garden цієї осені стали фірмові овочеві вина. Серед напоїв відвідувачам пропонуються вина з петрушки, томатів, моркви, пива з буряка та інших овочевих культур.
Про це повідомляє FruitNews.
Сировина для виробництва вин та інгредієнти для овочевих страв вирощуються на фермі шеф-кухарів і власників ресторану Сергія і Івана Березуцьких.
У вересні 2020 року ресторан Twins Garden був номінований на престижну премію Best Vegetables Restaurant за версією голландського гіда We’re Smart Green Guide. Сфокусований на овочах ресторан став першим в Росії, що удостоївся нагороди за час існування гіда.
Читайте також: Болгарський фермер виробляє шоколад та пиво з перцем