Столовий виноград фермери надсилають поштою
Другу партію із понад 50 ящиків столового винограду відправила поштою Тетяна Шмаглюченко, співорганізатор і директор компанії “ВІН’С”, яка займається вирощуванням столового винограду в Білгороді-Дністровському Одеської області замовникам в Київ, Хмельницький, Харків, Одесу, Чернігів, Рівне, Львів, і деякі інші міста.
Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.
«Для збереження свіжості ми виноград попередньо охолодили та ретельно запакували», – запевнила керівниця агропідприємства.
Вона уточнила, що подзьобані пташками ягідки вирізають її помічники, але інколи щось залишається. Тож вона попросила покупців бути лояльними.
«Дуже нервуюся чи все пройде добре. Тому з нетерпінням чекаю на будь-яку інформацію та побажання. Це дозволить відпрацювати пакування та різні внутрішні процеси і, можливо, розширить Ваші можливості куштувати смачненьке та свіженьке з різних куточків України», – зізналася Тетяна Шмаглюченко.
Читайте також: Закарпатський фермер побудував «персиковий фунікулер»