Овочі-Ягоди-Сад

Фермери вирощують плоди перця по 450 г кожний

Фермери вирощують плоди перця по 450 г кожний

У селі Новосільське Ренійського району Одеської області фермери Денис та Евеліна Панти виростили тепличний кубовидний перець, що має плоди вагою до 450 г кожний.

Про це повідомляє Український проєкт бізнесрозвитку плодоовочівництва на своїй сторінці у Фейсбук.

Перець фермери вирощують в подвійних плівкових теплицях. У цих приміщеннях в першому обороті вирощують ранню капусту, а на другий – висаджують кубовидний перець.

Село розташовано в найпівденнішій точці Одеської області, між Ізмаїлом та Рені, поруч з озерами Ярпуг і Кугурлуй та річкою Дунай. На протилежному боці річки – Румунія.

Завдяки унікальному географічному розташуванню, в теплицях можна вирощувати овочі практично круглий рік.

Читайте також: Фермери цікавляться нетхаусами для овочів