У зоні підвішування птиці в переробному цеху інколи застосовується синє освітлення
У цеху переробки птиці одна з важливих – зона підвішування птиці. Оскільки щодня в цех переробки потрапляє велика кількість птиці, а підвішування здійснюється вручну, робітники повинні працювати так швидко, щоб птиця була не просто підвішена і цей процес був своєчасним, а й щоб максимально уникнути її травмування.
Якщо підвішування здійснюється неправильно, виникатимуть синці, переломи крил, ніг, а також крововиливи на кінчиках крил птиці.
Щоб запобігти надмірному збудженню птиці та її самотравмуванню, в зоні підвішування підтримується низька інтенсивність освітлення. Подекуди для цього застосовується синє освітлення.
Як повідомлялося, неправильне оглушення птиці може негативно вплинути на якість тушки.
Додати коментар