Овочі-Ягоди-Сад

Вакуумне охолодження використовують для зелені та свіжих овочів

Вакуумне охолодження широко використовується у виробництві зелені та свіжих овочів у США, Європі та Китаї. Внаслідок енерговитрат від випаровування води при низькому тиску температура свіжого продукту може бути ефективно знижена від 28°С до 2°С.

Про це повідомляє FreshPlaza.

«Для більшості листяних зелених продуктів, щоб уникнути втрати вологи від випаровування, вода з рециркуляційного резервуару розпилюється на продукцію під час вакуумування. Вакуумне охолодження вважається дуже ефективним підходом до продовження терміну зберігання свіжої продукції», — прокоментував Арвін Лау з Vegfor Cooling Technology Limited — компанії, що спеціалізується на цій техніці.

Вакуумне охолодження може швидко та рівномірно відводити тепло з продукції після збору врожаю, зменшувати її дихання, тим самим значно продовжуючи термін зберігання, а також зменшуючи ризики для здоров’я. 

На цей метод охолодження не впливають упаковка або способи укладання врожаю.

Читайте також: Плодову продукцію дешевше охолоджувати водою

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!