Елеватор

«НІБУЛОН» ввів в експлуатацію новий зерновий комплекс на Вінничині

Компанія «НІБУЛОН» після успішного проведення комплексних пусконалагоджувальних робіт та випробування обладнання ввела в експлуатацію новий комплекс з приймання, зберігання та відвантаження сільгосппродукції у м. Хмільник Вінницької області.

Комплекс забезпечує технологічні процеси із зерновими, зернобобовими та олійними вантажами, а саме приймання, зберігання та відвантаження їх на залізничний транспорт, повідомила прес-служба компанії.  

Підприємство  має у своєму складі  8 зерносховищ загальною ємністю для зберігання на 4 тис. тонн, норійну вежу з потужним очисним та транспортним обладнанням, пункт розвантаження автотранспорту з завальною ямою, автомобільні та залізничні ваги, підземну транспортну галерею та надземні транспортні естакади для завантаження продукції на залізничний транспорт.

Загальна потужність комплексу з відвантаження – 33,5 тис. тонн на рік. Наразі підприємство активно працює, приймаючи кукурудзу нового врожаю, яку зібрали виробничі підрозділи СП «НІБУЛОН» на Вінниччині.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!