Агромаркет

Зростає кількість користувачів електронною послугою Держгеокадастру

З початку запровадження електронної послуги замовлення витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку державні кадастрові реєстратори Житомирщини опрацювали 18 143 заяви громадян, які надійшли через мережу Інтернет, в тому числі 6 599 – у 2019 році.

Про це повідомляється на Урядовому порталі.

«Громадяни все частіше користуються даним електронним сервісом. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, кількість витягів, наданих через мережу Інтернет, зросла на 1 589, або на 24%», – йдеться в повідомленні.

Цього року найбільше зазначеною електронною послугою скористалися по земельних ділянках, які розташовані на території Житомирського (980), Чуднівського (961) та Попільнянського (623) районів Житомирської області.

Як повідомлялося раніше, на Хмельниччині 46 027 витягів (64%) з нормативної грошової оцінки сільгоспземель видано онлайн, а 26 197, або 36%, – через центри надання адміністративних послуг.

Довідка

Відповідно до Закону «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!