У ІІІ кварталі МХП виробив на 18% більше курятини
Агрохолдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) у ІІІ кварталі 2019 року збільшив загальні обсяги виробництва курятини на 24% порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 186,6 тис. тонн.
Проти ІІ кварталу 2019 року зафіксовано зростання приблизно 2%, повідомили у компанії.
Протягом дев’яти місяців 2019 року виробництво курятини зросло на 18% порівняно з аналогічним періодом минулого року та склало 540,1 тис. тонн.
Зростання зумовлено здебільшого збільшенням виробництва курятини в результаті розширення другої черги Вінницького птахокомплексу, уточнили в компанії.
Протягом цього року МХП запустив три додаткові виробничі майданчики (бригади) і тепер вирощує птицю у шести бригадах Вінницького птахокомплексу другої черги.
У І кварталі 2020 року планується запустити ще одну бригалу, зазначили у МХП.
Нагадаємо, МХП планує вже цього року здійснити тестову поставку м’яса птиці до Японії.
Додати коментар