Овочі-Ягоди-Сад

Груші в Європі подорожчають за кілька тижнів

Ціна на груші наразі є звичайною у більшості європейських країн, але очікується, що вона зросте через кілька тижнів. Різке зниження врожаю італійської груші призведе до значного зростання цін на цілий ряд сортів. 

Про це повідомляє FreshPlaza.

У Нідерландах та Бельгії продають останні груші Конференція з саду, потім продаватимуть плоди зі сховищ і ціна на них зросте. Якість груш вища, ніж торік.

У Німеччині ростуть ціни через проблеми із урожаєм в Італії. Італійські експортери вже говорять про найгірший урожай за останні 10 років. Вони очікують, що врожайність буде щонайменше на 30% нижчою, ніж минулорічна. Тут, окрім дощової погоди в період цвітіння, велику шкоди врожаю завдали коричневі смердючі клопи, через що фрукти не приймають до I класу. Тільки сади, повністю захищені сітками проти комах, принаймні частково зберегли урожай.

Якість груш у Франції цього року гарна, але обсяги менші, тому очікують на 14% менше доходу, ніж минулого сезону. 

Через неврожай в Італії в Іспанії високі ціни на місцеві груші. 

У Китаї різко збільшилося виробництво на тлі минулорічного неврожаю. Високі ціни, які були на початку сезону, швидко падали що сприяло експорту.

Ціни на груші в США загалом на середньому рівні. Дорожче цінуються плоди великих калібрів, хоча два попередніх сезони було навпаки.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!