Овочі-Ягоди-Сад

У UApple показали першого в країні робота-пакувальника яблук (ВІДЕО)

Компанія «Сади Дніпра» (ТМ UApple, Дніпропетровська область), продемонструвала першого в Україні робота-пакувальника яблук. Він може запаковувати два фрукта за секунду.

Про це повідомляє Agrotimes.

Робот SmartPackr2 – частина сортувальної лінії нідерланської компанії Greefa, яка буде встановлена у новому, найбільшому в Україні фруктосховищі UApple.

Яблука подаються на транспортерну стрічку, яка котить їх, повертаючи різними ракурсами. У цей час камера встигає зробити понад 70 знімків кожного плоду за секунду. Комп’ютер визначає найбільш привабливу сторону яблука. А маніпулятори з присосками розміщують кожен плід привабливою стороною нагору.

Сортувальна лінія буде розподіляти яблука за калібрами та забарвленням. Як ми писали раніше, у листопаді 2018 року UApple ввів у експлуатацію першу чергу інноваційного холодильного комплексу з регульованим газовим середовищем загальною площею 1509,5 кв. м. Її ємність зберігання сягає 2,4 тис. тонн. Площа всього холодильного сховища – 20 тис. м2, що дозволить розмістити понад 19 тис. тонн яблук.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!