Виноградарі почали вирубувати лозу
В Одеській області, де виробляється 70% української виноробної продукції почалося вирубування виноградної лози.
Про це повідомляє голови правління компанії «Шабо» Важа Іукурідзе на сайті громадської спілки «Асоціація садівників, виноградарів та виноробів України».
За словами голови правління компанії, виноградарі не закладають нових виноградників і вже почали вирубувати старі. Ця тенденція ще не має масового характеру.
Урожай винограду цього року обіцяє бути значним і за кількістю і за якістю. Але за останні два роки в українських виноробів накопичилася величезна кількість якісних виноматеріалів минулих років. Вони досі не реалізовані. Серед них 70% складають червоні виноматеріали.
Важа Іукурідзе пропонує виноградарям об’єднатися для просування продукції на вітчизняному та експортному ринках.
Додати коментар