Агромаркет

Співвласники «ПАЕК» прийняли рішення про розподіл бізнесу

Співвласники групи компаній ТОВ «СП «Південна Аграрно – Експортна Компанія» (ПАЕК) Юрій Кормишкін і Ростислав Данильченко розділили бізнес і відтепер розвиватимуть його кожен самостійно. Про це стало відомо з поданих документів про поділ бізнесу в Антимонопольний комітет України, повідомляє «АгроЮг».

Наразі триває процес поділу активів компанії. Повідомляється, що компанія «ПАЕК» залишається у сфері впливу Юрія Кормишкіна. Частина підприємств, які входили до групи компаній, переходить у власність Ростислава Данильченка.

«Глобальні цілі, які ми з Ростиславом Данильченком ставили, будучи у витоків нашого бізнесу, на сьогодні досягнуто. Далі в кожного з нас різне бачення вектора розвитку підприємств. Попереду нові можливості, нові вершини і горизонти. Сьогодні починається нова історія в житті групи компаній «ПАЕК»», – написав на своїй Фейсбук-сторінці Юрій Кормишкін.

На його думку, реорганізація компанії тільки посилить позиції кожного з них. Юрій Кормишкін упевнений, що прийняття подібного рішення дасть можливість компанії розвиватися і залишатися конкурентним гравцем ринку. Він також наголосив, що процес поділу бізнесу проходить мирно і жодним чином не впливає на дружні стосунки колишніх партнерів.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!