«Епіцентр К» налагодив виробництво борошна
Група компаній «Епіцентр К» виходить на ринок перероблення зернових культур.
Перероблення налагоджено на Гніванському хлібоприймальному підприємстві, що входить до Вінницького кластера, повідомили в компанії.
Продукція виготовляється під торговою маркою «Вінницьке борошно» і розфасовується для роздрібного продажу в паперові пакети вагою 2 кг та 5 кг і мішки вагою 50 кг.
За словами керівника аграрного напрямку «Епіцентр К» Василя Мороза, виробництво борошна дозволить компанії підвищити прибутковість та дещо диверсифікувати експортні ризики.
«На відміну від зернових культур, які переважно постачаються на експорт, виготовлене нами борошно буде реалізовуватися на внутрішньому ринку», – зауважив він.
Зокрема, борошно, виготовлене на Гніваньському ХПП, продаватиметься через торговельну мережу «Епіцентр».
Перші партії цієї продукції вже надійшли до торговельних центрів у Києві, Броварах, Вінниці, Дніпрі, Одесі, Львові, Хмельницьку тощо. У найближчий час борошно можна буде придбати у всіх торговельних центрах мережі.
Також компанія налагоджує постачання виходить власного борошна у гуртовий сегмент. Вже укладені перші угоди про співпрацю з хлібопекарськими підприємствами.
Додати коментар