Овочі-Ягоди-Сад

Після збирання ягід важливо їх проінспектувати

Після збирання ягід важливо їх проінспектувати

Важливим етапом після збирання ягід є інспекція – огляд з відбраковуванням непридатних до перероблення екземплярів (битих, гнилих, запліснявілих), видалення пошкоджених ділянок, сторонніх домішок.

Іноді інспекцію ягід проводять вручну на столах, але найчастіше – на полотні стрічкового або роликового транспортера, що рухається зі швидкістю 0,005-0,1 м/с. Ширина робочого місця становить 0,8-1,2 м.

Проведення інспекції на таких транспортерах полегшує огляд плодів і підвищує якість роботи. Сировина на стрічці розподіляється в один шар. Для цього можна використовувати стрічкові або роликові транспортери та вакуумні установки.

Якість інспекції повинна систематично перевірятися майстрами.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!