Органічне яблучне пюре має в Німеччині найкращі шанси на зростання
Очікується, що в Німеччині найбільше з продуктів переробки органічних яблук зростатиме пюре – на 15% на рік.
Про це розповіла власниця розсадника родини Лановенко Валентина Лановенко за результатами спілкування з представниками німецького переробника органічної продукції biosanica.
Тенденції переробки органічних яблук на наступні сезони варті уваги, бо Німеччина є одним із найбільших імпортерів української «органіки».
Так, соки прямого віджиму очікувано додадуть 6-11% на рік.
По сушеним яблукам прогнозують 5-9% зростання на рік.
Ринок яблучного концентрату у Німеччині може зрости лише на 1,5%. «Така цифра для органічного ринку ще непогана, зважаючи на те, що ринок звичайного яблучного концентрату за останні чотири роки скоротився на 15%», – зауважила Валентина Лановенко.
Додати коментар