Овочі-Ягоди-Сад

Зібрану лохину потрібно охолодити протягом однієї години

Зібрану лохину потрібно охолодити протягом однієї години

Післязбиральна доробка – найважливіший етап виробництва лохини, оскільки зібрана ягода може зіпсуватись через тиждень.

Головне завдання виробника: якнайшвидше охолодити ягоди з поля до нуля градусів протягом однієї години.

Затримка із шоковим охолодженням на дві, чотири, шість, вісім годин скорочує термін зберігання ягід на 20, 37, 50, 70% відповідно.

Крім цього, ягоди потрібно відсортувати, упакувати, промаркувати і доставити з дотриманням холодного ланцюжка, адже температура – це перше, на що перевіряють ягоду під час експорту.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!