Овочі-Ягоди-Сад

Щеплення кавунів значно підвищує їх врожайність

Щеплення кавунів значно підвищує їх врожайність

Щеплення кавунів застосовують у тих регіонах України, де під час сівби насінням у ґрунт не завжди вдається отримати стиглі плоди.

В умовах півдня цей спосіб значно підвищує врожайність та подовжує період споживання свіжих плодів.

Щеплення кавуна проводять для посилення сили росту сортів і гібридів з недостатньо потужним розвитком, а також для захисту від фузаріозу й інших кореневих хвороб.

Прищеплений кавун у процесі росту не потребує азотних підживлень, і за належного догляду має підвищений вміст цукрів та незначний – нітратів.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!