ПСП ім. Шевченка почало виробляти стейки
ПСП ім. Т. Г. Шевченка (Київська область) запустило виробництво високоякісного стейка вологої та сухої витримки (термін сухої ферментації – 35 днів і більше).
Про це розповів генеральний директор компанії Володимир Метельський, пише журнал The Ukrainian Farmer.
«Також завезли з Італії обладнання для цеху переробки й почали виготовляти напівфабрикати: фарш, ковбаски, кебаби та інше», – додав він.
За словами Володимира Метельського, продукцію тваринництва господарство планує постачати лише на внутрішній ринок.
ПСП ім. Т. Г. Шевченка у вирощуванні тварин не застосовує преміксів, стимуляторів росту, мінімізувало використання антибіотиків.
Довідка
ПСП ім. Т. Г. Шевченка три роки тому придбала багатопрофільна компанія «Аснова Холдинг». В обробітку перебуває 2,5 тис. га сільгоспугідь. Провадить паралельно органічне й традиційне землеробство. Розвиває тваринництво м’ясного напряму: ВРХ, вівці, кози. Також займається овочівництвом і садівництвом.
Додати коментар